Dagelijkse Leiding & Bestuur

Chantal Spil
Coördinator

Op een warme plek zijn waar je in vertrouwen kunt loslaten, is van groot belang in deze laatste tijd van je leven. Een goede bedding vormen van zorgvuldigheid en rust samen met onze vrijwilligers en professionals, is mijn doel.

Marco Cupédo
Coördinator

Mensen komen niet naar ons hospice om te sterven, maar om zo aangenaam mogelijk te leven voordat ze sterven.

Kirsten_van_Ommen

Kirsten van Ommen
invalcoördinator

Als vrijwilliger van het eerste uur zorg ik er graag voor dat u zich op alle vlakken thuis voelt in ons hospice.

Ellen Forbes
Voorzitter bestuur

De laatste levensfase in een warme omgeving, respectvol voor de bewoner en zijn/haar naasten. Hier wil ik een bijdrage aan leveren vanuit mijn bestuurlijke ervaring en brede kennis van de gezondheidszorg.

Joep Witteveen
Penningmeester bestuur

Voor mij zijn in het leven onderling respect en waardigheid belangrijke levensmotto's. Als onze stichting ook een liefdevolle en zorgzame bijdrage mag leveren in de laatste levensfase ben ik trots om onderdeel te mogen zijn van het team van professionals en vrijwilligers.

Verpleegkundigen en artsen

Een team van de Zonnehuis Wijkverpleging levert de dagelijkse verpleging en verzorging. Er is een intensieve samenwerking met de drie vaste kader-artsen en de vrijwilligers om een zo optimaal mogelijke zorg te leveren voor de bewoners in deze laatste fase. Samen met de bewoner wordt een zorgplan op maat afgestemd.

Coördinatoren

De coördinatoren functioneren als spin in het web. Ze zijn verantwoordelijk voor het draaiende houden van het hospice door het aansturen van de vrijwilligers en aanspreekpunt te zijn voor bewoners/familie en anderen.

Vrijwilligers

De rol van de vrijwilligers is groot. Zij vormen het hart van het hospice, zijn aanspreekpunt voor bewoners, familie/vrienden en de professionals. 

In ons werk staat het welbevinden van de bewoners centraal. Voorop staat een gevoel van ’thuis’ creëren, met liefdevolle aandacht en gedegen kennis te werk gaan en tevens het huishouden draaiende houden. Als vrijwilliger word je opgeleid om basale zorgtaken uit te voeren, maar ook op psychisch, sociaal en eventueel spiritueel vlak ondersteuning te geven.

Behalve zorgvrijwilligers, ter ondersteuning van de bewoners, zijn er ook vrijwilligers voor andere zaken zoals tuinonderhoud, boodschappen en andere klussen.

Voel jij je na het lezen van deze informatie aangetrokken om vrijwilliger te worden, klik dan op onderstaande knop om naar het aanmeldingsformulier te gaan of mail naar info@hospice-zuideramstel.nl


Neem contact met ons op

Adres

Theresiastraat 12, 1191 JT Ouderkerk aan de Amstel

Telefoon

020 - 2335630

Email

info@hospice-zuideramstel.nl